Bestel vandaag nog!
Word donateur & ambassadeur
Energie - Alles in 1 - Verzekeringen

Volvo DAWG-friendly cars

LIFESTYLE
18 May 2016 / By /

Volvo heeft een collectie auto’s voor hondenbezitters die voldoet aan de behoeften van zowel de hond als de eigenaar. De Volvo modellen V50, XC60, V70, XC70, V90 en XC90 beschikken over een aparte ruimte die geschikt is voor de hond, vergemakkelijken de toegang tot de auto en, niet geheel onbelangrijk, zorgen voor een veilige rit.

Het hondenhek houdt de hond veilig daar waar hij hoort, zelfs met de achterklep volledig open. In combinatie met het veiligheidsrek, de koffermat en het scheidingsrek kunnen één of twee hondenhekken worden geplaatst. Het hek is eenvoudig te openen en te sluiten en kan worden verwijderd als het niet wordt gebruikt

Daarnaast bieden deze Volvo’s een scala aan accessoires die het leven gemakkelijker maken voor hond en eigenaar tijdens elke reis (zie de foto’s hieronder).

De bekleding in de auto is gemaakt van duurzaam en vuilafstotend vinyl, dat zorgt voor de bescherming van het interieur van de auto, zelfs als de hond nat of vuil is. Een gemakkelijk schoon te vegen laadbak gemaakt van kunststof is ook bestemd tegen vieze poten.

Bekijk hier de twee nieuwste DAWG vriendelijke Volvo’s:

volvo_dogs_03 volvo_dogs_04

volvo_dogs_07 volvo_dogs_09  volvo_dogs_08  volvo_dogs_06

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Team P&P DAWGZ test de Animology nourishing dog spray
28 March 2016
There are no products
X