There’s a champ in every DAWG

HEALTH
25 July 2016 / By /

1987, 20, 10, 1. Zo maar wat getallen van CHAMP DOGFOOD of toch niet?

CHAMP DOGFOOD ziet in 1987 het levenslicht. Intussen exporteert dit oer-Hollandse bedrijf haar producten naar 20 landen verspreid over de hele wereld. CHAMP heeft zich altijd ten doel gesteld om werkhonden in het topsegment te voorzien van kwalitatief hoogwaardig voer. Met 10 verschillende soorten voer treedt CHAMP naar buiten en laat daarmee duidelijk zien oog te hebben voor honden in het algemeen als wel het individu. We zijn nu bijna dertig jaar verder en CHAMP DOGFOOD voert intussen naast diensthonden van vele overheidsinstanties ook onze huishonden. Of een hond nu zijn leven in de waagschaal zet tijdens belangrijk politiewerk of dat hij zijn leven doorbrengt als onmisbaar gezinslid, voor CHAMP DOGFOOD staat elke hond op nummer 1.

Voor DAWGZ reden om meer te willen weten van CHAMP DOGFOOD, haar producten en de mensen achter deze onderneming. We spreken af met Frank de Koning in Weert en komen er snel achter waar het succes van CHAMP vandaan komt.  Zijn passie voor honden staalt van zijn gezicht, en ik merk dat na bijna dertig jaar ondernemen, zijn enthousiasme in ieder geval nog groot genoeg is om aanstekelijk te werken. Wat opvalt is dat Frank en zijn compagnon continu opzoek zijn naar de ideale formules om honden optimaal te laten functioneren. Dat bleef niet onopgemerkt. Vele overheidsdiensten waaronder de politie maar ook het leger, in binnen- en buitenland, maken gebruik van CHAMP DOGFOOD om hun working DAWGZ in conditie te houden en optimaal te laten functioneren.
Dan zijn er nog de pareltjes van opdrachten die het bloed van Frank sneller laten stromen. Zo kwam er een sledehonden man uit Zweden met het verzoek om zijn honden optimaal te voeden voor de langste etappe ooit gelopen met sledehonden. Met succes ontwikkelde CHAMP DOGFOOD speciaal voer voor de sledehonden.

Ook de honden met minder zware taken kunnen intussen rekenen op goed uitgebalanceerd voer. Zo is CHAMP vandaag de dag een echte allrounder. Om de producten van CHAMP DOGFOOD ook aan de ‘normale’ hond aan te bieden mocht DAWGZ een slogan bedenken voor de nieuwe campagne van CHAMP DOGFOOD. Voor ons was dat na het gesprek met Frank niet zo moeilijk, aangezien Frank elke hond op waarde inschat en met zijn tien verschillende soorten voer lijkt te zeggen…

There is a CHAMP in every dog!

Champ Dogfood

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

DAWGZ Health – Blow off some steam!
2 September 2016
Daily Fresh – Dé verse maaltijd voor je DAWG!
22 August 2016
Licking DAWGZ – mythe van de tong
12 August 2016
Champ Basic 20 kg
Premium Regular Extra 20 kg
Premium Performance 20 kg
There are no products
X