Dirty Dawg Droogshampoo 250 ml
Stink Bomb Refreshing Spray 250 ml
Aromatherapy Spray 250 ml

Team P&P DAWGZ test de Animology nourishing dog spray

LIFESTYLE
28 March 2016 / By /

Op zoek naar producten om te testen voor ons Blog lopen we tegen van alles aan. Zo ook tegen de opvallend aantrekkelijke spuitflacon van Animology met daarin spray voor het verzorgen van de vacht van een hond. Het eerste wat opvalt is de term ‘deodorising’ en dat komt goed uit.  Mijn hond stinkt bij tijd en wijlen als een Bunzing dus is de testhond makkelijk gevonden.

Uitstraling van het product

Zoals in de introductie vermeld vinden wij de spuitflacon uitermate mooi. Het zou niet misstaan in de betere kapsalons en ook thuis zou je in de verleiding kunnen komen het in je eigen haar te spuiten. Zelf kan ik die verleiding weerstaan en wil eerst weten wat erin zit voordat ik het op mijn hond spuit laat staan op mijzelf.

Welke middelen moeten wat bereiken?

Het product zegt een verzorgend product te zijn voor de vacht van de hond en heeft zoals ze zelf aangeven internationaal hoge ogen gegooid in de wereld van hondenverzorging. Daarnaast ruikt het lekker en is uiteraard niet schadelijk voor je hond. Het bevat Aloe Vera, vitamine B5 en een conditioner wat in combinatie een goede uitwerking heeft op de gezondheid van de (gevoelige) huid en vacht.

Wat vinden wij ervan?

Ik durf het in ieder geval op onze testhond te spuiten op basis van de ingrediëntenlijst. Het spuit makkelijk en ruikt inderdaad gewoon erg lekker. Nu is onze testhond gladharig dus heeft het geen zin om de spray door de vacht te borstelen dus laat ik het na het opspuiten intrekken en opdrogen. De hond ruikt daarna 1 dag lekker en daarna nog een dag neutraler dan normaal. Het werkt dus verzorgend maar verhult ook nog een aantal dagen de ‘hondenlucht’ wat toch erg prettig is.

Wat vind de hond ervan?

We hebben het hem niet gevraagd maar we schatten zo in dat hij zonder de spray ook de dag wel was doorgekomen.

Conclusie!

Voordelen

  • Het werkt tegen vieze lucht
  • Verzorgend
  • Niet duur

Nadelen

  • geen

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Volvo DAWG-friendly cars
18 May 2016
There are no products
X