RetourvoorwaardenDAWGZ

Annuleren
Het annuleren van een bestelling is mogelijk tot 3 dagen na de datum van plaatsing van het order. (Uitzondering zijn onze versproducten die op de dag van bestelling of 1 dag later wordt verzonden)

Retourneren/Afkoelperiode
Bij een consumentenkoop heeft u een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgave van redenen het product te retourneren ingaande op de dag van de levering (uitzonderlijk hierbij zijn speciaal voor u gepersonaliseerde producten en onze versproducten).

Uw retour dient u aan te melden via klantenservice@dawgz.nl of neem contact met ons op.

Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden en na aanmelding bij webshop voor dieren (zie algemene voorwaarden). Na aanmelding van uw retour krijgt u van ons een bericht over de juiste retour procedure.

P&P DAWGZ zal de gehele aankoopsom, indien reeds betaald, inclusief de aangerekende verzendkosten naar u terugstorten, de verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk (via mail: klantenservice@dawgz.nl of post Schieweg 93, 2627 AT Delft) aan P&P DAWGZ kenbaar te worden gemaakt. U dient hierbij uw volledige naam, rekeningnummer (IBAN en BIC/Swift nummer) en bestel- of factuurnummer te vermelden.

LET OP: het rekeningnummer dat u opgeeft voor terugbetaling dient hetzelfde te zijn dan het rekeningnummer waarmee u de betaling aan P&P DAWGZ heeft gedaan, eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 30 dagen aan u terugbetaald.

There are no products
X