Bestel vandaag nog!
Word donateur & ambassadeur
Energie - Alles in 1 - Verzekeringen

Verzeker jouw DAWG(Z) bij Petplan

HEALTH
4 July 2016 / By /

Als eigenaar doe je er alles aan om je DAWG gezond te houden. Bij Petplan weten ze dat die liefdevolle inzet niet altijd betekent dat je huisdier gezond blijft. Om die reden heeft Petplan samen met dierenartsen meerdere uitgebreide pakketten ontwikkeld. Je kan kiezen voor een BASIS, PLUS of TOTAAL pakket en daarbij biedt Petplan 3 aanvullende verzekeringen.

Als je DAWG of ander huisdier ziek is wil je natuurlijk in de eerste plaats een goede dierenarts. Daarnaast wil je niet voor een dichte deur komen te staan als het gaat om de verzekering. Petplan is daarom gemakkelijk te bereiken via telefoon, e-mail of chat, een huisdierenspecialist staat vervolgens ter beschikking om je bij te staan.

De declaratieservice is uniek te noemen. Petplan schiet bij veel dierenklinieken de rekening voor. Net als bij je eigen ziektekostenverzekering hoef je dan niet direct af te rekenen na een consult of behandeling, maar kan je de aandacht volledig richten op de hond en zijn of haar herstel.

Momenteel heeft Petplan een leuke actie. Tot 30 september 2016 ontvang je bij het afsluiten van een polis twee cadeaus. Klik op de afbeelding hieronder om te zien welke cadeaus en verzeker jouw DAWG(Z).

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

DAWGZ Health – Blow off some steam!
2 September 2016
Daily Fresh – Dé verse maaltijd voor je DAWG!
22 August 2016
Licking DAWGZ – mythe van de tong
12 August 2016

Leave a Reply

There are no products
X