PURPOSE, PERFORMANCE, LIFESTYLE, HEALTH, GADGETS, STORIES, SHOOTS, EXPERIENCES, ART EN NOG HEEL VEEL MEER…

Purpose & Performance DAWGZ is een multimedia platform voor de vele hondenliefhebbers die Nederland rijk is. Purpose & Performance staat voor het doel waar onze hond voor dient en de prestatie die hij of zij voor ons levert. DAWGZ staat voor de honden die wij liefhebben.

Honden zijn oorspronkelijk gefokt met een purpose (doel) en vele honden moeten daarnaast een performance leveren (prestatie).

Bij het woord DAWGZ denk je in eerste instantie aan het meervoud van DAWG (DOG). Dat het in werkelijkheid Friend of Homie betekent geeft alleen maar een diepere lading aan de titel Purpose & Performance DAWGZ

In P&P DAWGZ gaan we uit van de oorspronkelijke functie van de hond en laten we zien hoe mensen die functie, indien nodig, in een alternatieve vorm vertalen naar het heden.

We nemen de lezer mee naar de gepassioneerde hobbyist, maar ook naar evenementen waar professionals zichzelf en de honden aan elkaar meten als het gaat om ultieme sportprestaties.  We gaan op pad met jagers en laten zien hoe de jachthonden helpen bij het bemachtigen van een eerlijk stuk vlees.

Er is ruimte voor mooie reportages van mensen en honden die het net even anders doen. DAWGZ besteed verder aandacht aan ART, MOVIES, BOOKS, TATTOOS en CELEBS. Zo lang het te maken heeft met honden laten wij het aan je zien.

Kortom, in DAWGZ gaan we Oldschool honden laten zien in een trendy magazine!

There are no products
X