Champ Basic 20 kg
Premium Regular Extra 20 kg
Premium Performance 20 kg

Signi Purpose & Performance DAWGZ

PURPOSE & PERFORMANCE
29 June 2016 / By /

Signi Purpose & Performance DAWGZ

Signi zoekhonden is een organisatie die ten doel heeft om vermiste mensen (levend of overleden) op te sporen met behulp van zoekhonden en een professioneel duik-, sonar-, vaar- en grondonderzoek team.

Sinds 2004 zoekt de stichting wekelijks met haar honden in de meest uiteenlopende omstandigheden naar vermiste personen. Deze intensieve inzet vraagt niet alleen het uiterste van de honden, maar ook van de 50 vrijwilligers die Signi telt. De stichting staat onder leiding van Ester van Neerbos en Janette Kruit en is uniek in haar inzet, prestaties, volharding, belangeloosheid en professionaliteit.

Signi zoekt met de zoekhonden niet alleen in Nederland, deze stichting is internationaal actief. Rampgebieden over de hele wereld worden bezocht zodat men gebruik kan maken van de expertise en de honden van Signi. De Tsunami in Japan en de aardbeving in de Filipijnen liggen ons allen nog vers in het geheugen.

In de werkzaamheden van Signi zoekhonden staat één ding centraal: het vinden van vermiste personen en daarmee het beëindigen van de onzekerheid die achterblijvers treft in vermissingszaken. Echte Purpose & Performance DAWGZ dus bij Signi.

Ga naar www.zoekhonden.com voor meer informatie.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

De Husky – Deze Lance heeft geen doping nodig om te winnen!
22 December 2016
Performance – Who is the strongest DAWG?
17 August 2016
Meet the 5 most athletic DAWG breeds
24 June 2016

Leave a Reply

There are no products
X