DAWGZ AROUND THE WORLD

ARTICLES
16 April 2015 / By /

Instagram is een platform waarop vele gebruikers hun liefde voor mode, eten of andere hobby’s etaleren. Ook honden zijn een grenzeloos populair onderwerp gebleken. Sommige profielen hebben meer dan 20.000 volgers. DAWGZ selecteerde enkele opvallende, toffe en unieke hondenaccounts van over de hele wereld. Van Rusland tot aan Canada: liefde en passie voor DAWGZ vind je overal!

COLORADO, UNITED STATES

Kodi & Kuma

De avontuurlijke Kodi & Kuma vinden het heerlijk om samen met hun baasjes Abigail en Dylan buiten te zijn. Reizen, wandelen en kamperen zijn hun favoriete bezigheden. Je komt ze vaak ravottend in de bergen tegen, maar ook thuis, waar ze meer dan eens streken uithalen.

Instagram

kuma_thehuskybear & kodiak_thebeardog

GDAńSK, POLAND

Ronnie the Siberian Husky

 Ronnie is vernoemd naar Ronnie van Zant van Lynyrd Skynyrd. Zijn baasje is dol op de gelijknamige rockband. Ronnie’s baasje heeft er altijd van gedroomd ooit een husky te bezitten en Ronnie is iedere dag weer het perfecte gezelschap. Samen dromen ze ervan te reizen en de rest van deze wereld te kunnen ontdekken.

Instagram

 jakubfraczek

VORONEZH, RUSSIA

Aston The Weimaraner

 Aston is een vriendelijke en slimme jongen. Het liefst is hij altijd bij zijn baasjes en zij proberen hem daarom overal mee naar toe te nemen. Onlangs heeft hij aan een training speur/reddingshond meegedaan en dat was een geweldige ervaring. Hij is erg gesteld op interactie met mensen en het leuke is dat hij het gedrag van mensen nadoet.

Instagram

 happy_three_friends

CALIFORNIA, UNITED STATES

Dalmatian Watson

 Alex, de baas van Watson, houdt van koffie en heeft sinds kort zijn eigen koffiebar geopent genaamd Greendoor Coffee. Watson gaat in de koffiebar helpen om geld op te halen voor opvangtehuizen. Gezamelijk zullen zij iedere maand een bedrag aan de stichting gaan doneren.

Instagram

 dalwatson

ALBERTA, CANADA

Jasper The pomsky

 Jaspers baasje is echt een buitenmens. Afgelopen augustus besloot hij zelf een hond te nemen en kwam terecht bij Pomsky Jasper. Jasper en zijn baasje leven onder het volgende motto: ‘’Wandel nooit alleen, want elke voetafdruk is beter wanneer er een pootafdruk bij staat.’’

Instagram

 jasper_the_pomsky

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Overheid ‘schuldig’ aan 80-90% van de hond-gerelateerde incidenten in Nederland!
6 June 2017
No Purpose or Performance – Paris Hilton en haar ‘theacup’ pup
27 October 2016
DAWGZ meet DAWGZ – hoe vanzelfsprekend is het?
12 September 2016
Champ Basic 20 kg
Premium Regular Extra 20 kg
Premium Performance 20 kg
There are no products
X