Bestel vandaag nog!
Word donateur & ambassadeur
Energie - Alles in 1 - Verzekeringen

Als Fantasy met je gedachten aan de loop gaat

PURPOSE & PERFORMANCE
12 February 2016 / By /

Greyhounds kunnen hard lopen. Dat de beste exemplaren worden gebruikt voor op de racebaan zal je niet zijn ontgaan. Dat er op de racebaan soms onwaarschijnlijk mooie en vooral bijzondere gebeurtenissen plaatsvinden is veel minder bekend. Dat is ook niet zo vreemd als je bedenkt dat honden als Swift Fantasy gedragingen laten zien die bijna als onmogelijk worden geacht en maar zelden voorkomen.

Als het startschot klinkt gaan de deelnemende honden vol gas achter de kunsthaas aan. Vanaf de eerste meter in de hoogste versnelling naar de finish, dat is de manier om de wedstrijd te winnen… of toch niet? Het is de de teef Swift Fantasy die er een andere tactiek op na houd. Zij laat zich de eerste helft van de race zo ver terugzakken dat er een achterstand ontstaat die niet meer goed te maken lijkt. Dat doet ze niet 1 keer, maar keer op keer lijkt ze de race weg te geven.

Dan komt het! De dame wacht totdat het moment daar is. Het moment dat zij besluit om het gaspedaal in te trappen veranderd alles. Gooi alle theorie over het brein van honden maar overboord want hier komt Swift Fantasy. Met kippenvel op de armen, de haren recht omhoog van emotie laat zij vriend en vijand verstelt staan.

Niks instinct! Dit fenomeen lijkt te beschikken over een tactiek waar over is nagedacht. Je gaat geloven dat ze beschikt over het zelfde denkvermogen als wij mensen. Oordeel zelf!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

De Husky – Deze Lance heeft geen doping nodig om te winnen!
22 December 2016
Performance – Who is the strongest DAWG?
17 August 2016
Signi Purpose & Performance DAWGZ
29 June 2016
There are no products
X